DIERENVERZEKERING VERGELIJKEN

Er zijn verschillende verzekeraars die een dierenverzekering aanbieden. Hieronder staan alle verzekeraars die momenteel een dierenverzekering aanbieden. Mist u een aanbieder in het overzicht? Neem dan contact met ons op en wij voegen deze zo snel mogelijk toe.

INSHARED
Inshared dierenverzekering

Inshared dierenverzekering

Inshared biedt een dierenverzekering in 3 varianten: een ongevallenverzekering, een zorgverzekering welke 50% vergoedt en een zorgverzekering welke 100% vergoedt. De ongevallenverzekering voor uw huisdier is vergelijkbaar met een aansprakelijkheidsverzekering voor personen. Let er wel op dat met deze verzekering alleen kosten ten gevolge van een ongeval vergoedt worden.

PROTEQ
Proteq dierenverzekering

Proteq dierenverzekering

Proteq is een verzekeraar die zich heeft gespecialiseerd in het verzekeren van huisdieren. Proteq heeft inmiddels al meer dan 17 jaar ervaring met de dierenverzekering. Het is bij deze verzekeraar mogelijk een hond of kat te verzekeren. Heupen en ellebogen zijn bij deze verzekeraar standaard meeverzekerd. Daarnaast biedt Proteq de mogelijkheid online te declareren waardoor u het voorgeschoten bedrag sneller teruggeeft. Tenslotte biedt Proteq de mogelijkheid om bedragen van meer dan 500 euro direct via de dierenarts te declareren. Dit bedrag hoeft dus niet meer voorgeschoten te worden.

HEMA
Hema dierenverzekering

Hema dierenverzekering

Ook bij de Hema is het mogelijk uw huisdier te verzekeren. Het grootste voordeel van deze verzekeraar is dat de verzekering dagelijks opzegbaar is. Mocht u dus nauwelijks gebruik maken van de verzekering, dan kunt u er per direct weer voor kiezen de verzekering op te zeggen. De Hema biedt een standaard huisdierenverzekering welke uitgebreid kan worden met verschillende aanvullende modules waaronder ook fysiotherapie en tandarts. De Hema hanteert een wachttijd van 30 dagen na het afsluiten van een verzekering. Uw huisdier is dus na 30 dagen daadwerkelijk verzekerd.

OHRA
OHRA dierenverzekering

OHRA dierenverzekering

Een dierenverzekering bij de OHRA is beschikbaar in 3 varianten: basis, plus en top. De maximale vergoedingen bij deze varianten zijn respectievelijk 2500, 3500 en 5000 euro per jaar. Aandoeningen aan heupen en ellebogen worden alleen vergoedt met de top verzekering. Een voordeel van de OHRA dierenverzekering is de vrije keuze in dierenartsen. De OHRA biedt daarnaast verschillende aanvullende modules waaronder een reisverzekering en een gebitsverzekering. Een dierenverzekering kan bij de OHRA worden afgesloten voor 1 of 4 jaar.

PETPLAN
Petplan dierenverzekering

Petplan dierenverzekering

Petplan is een verzekeraar met de nodige ervaring die zich uitsluitend richt op het verzekeren van dieren. Naast een hond en kat kunnen bij deze verzekeraar ook konijnen en papegaaien verzekerd worden. Petplan biedt naast de standaard hondenverzekering ook een speciale puppyverzekering. Omdat Petplan met veel dierenartsen heeft afgesproken dat de rekening direct doorgestuurd kan worden. Is de kans groot dat u niets hoeft voor te schieten in geval van gemaakt kosten. Uw dierenarts stuurt de factuur dan direct naar Petplan door.

AEGON
Aegon dierenverzekering

Aegon dierenverzekering

Aegon heeft het stokje van Kruidvat overgenomen wat betreft de dierenverzekering. Met een dierenverzekering bij Aegon heeft u recht op een vrije keuze in dierenarts en een vergoeding tot 3500 euro op jaarbasis. Hoewel Aegon zelf al zegt niet de goedkoopste te zijn, is het toch belangrijk deze verzekeraar te overwegen. Aegon biedt namelijk een zeer uitgebreide dekking waaronder een module voor het buitenland. Deze verzekeraar heeft verder ook een goede naam hoog te houden.